Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

Op de wedstrijdinformatie pagina vind je de startlijst van de proefjes van zondag 13 november a.s.

 

Mededeling wedstrijddag F3 t/m F8 (13 november 2016)

Tijdens de proefjes op 13 november wordt er weer doorlopend losgereden: Het losrijden zal continu plaatsvinden in de buitenbak, terwijl in de binnenbak de proeven gereden worden. 

Deelnemers mogen maximaal dertig minuten voor hun starttijd bij hun paard voor de voorbereiding op hun proef (opzadelen, poetsen, etc.). Vijftien minuten voor de starttijd mag men zich melden in de buitenbak om los te rijden.

Let op: als de weersomstandigheden te slecht zijn om in de buitenbak te rijden, wordt er overgestapt op het oude systeem van gezamenlijk losrijden in de binnenbak. Er komt dan een nieuwe lijst beschikbaar waarop de pauzes die nu tussen de deelnemers staan, gebruikt worden als gezamelijke losrijdtijden. 

 

Hieronder nog eens het Stalreglement voor op de wedstrijddag F1 + F2 (30 oktober)

Om te zorgen dat we op schema blijven en om het overzicht op stal te bewaren, geldt er op deze wedstrijddag weer een aangepast stalreglement:

De stal is beperkt toegankelijk voor deelnemers en toeschouwers.

Deelnemers mogen maximaal een half uur voor het losrijden bij hun paard voor de voorbereiding op hun proef (poetsen, opzadelen, etc.).

Deelnemers mogen één persoon aanwijzen om hen te helpen/begeleiden. Deze persoon mag mee de stal in. Voor overige hulp zijn er vrijwilligers aanwezig. Aanwijzingen van instructie, organisatie en vrijwilligers moeten worden opgevolgd. 

Om drukte en stress op stal te voorkomen, worden toeschouwers en deelnemers die (nog) niet aan de beurt zijn verzocht in de kantine of elders op het terrein te verblijven. Voor en na de proeven en in de pauze is de stal toegankelijk.

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd