Aanmelden

Bij “De Hazelaar” worden lessen gegeven in kleine groepen. De lessen worden ingedeeld naar het niveau van de ruiter. En met als doelstelling ‘het bevorderen van integratie tussen validen en mindervaliden’ rijden deze ruiters waar dat mogelijk is bij elkaar in de les. Voor beginnende ruiters en voor ruiters die vanwege hun handicap niet alleen kunnen op- en afzadelen en rijden, zijn er vrijwilligers om een handje te helpen. Voor deze ruiters geld ook dat een toelatingscommissie bekijkt of de beginnende ruiter fysiek in staat is om veilig te kunnen paardrijden alvorens met de lessen te starten.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande formulieren. In het geval van aanmelding van een mindervalide ruiter geldt dat een toelatingscommissie bekijkt of het mogelijk en verantwoord is om met de beperking(en) in kwestie te starten met paardrijden en welke begeleiding of ondersteuning er dan gewenst is. De commissie bekijkt dan ook welk paard en welke groep voor de ruiter geschikt zouden zijn. Houd er rekening mee dat er voor de mindervalide ruiters een wachtlijst is, maar komen kijken en rondlopen mag altijd!

Formulieren

formulier_aanmelden_valide_ruiter
formulier_aanmelden_mindervalide_ruiter
formulier_aanmelden_vrijwilliger
lesvoorwaarden
formulier_opzeggen

Wachtlijsten

De vraag naar lessen bij ons is zo groot dat we wachtlijsten hanteren voor zowel ruiters met als voor ruiters zonder een beperking. De wachttijd, zeker voor beginnelingen, is zo’n anderhalf jaar. Inschrijven kan altijd, langs komen om een keer te kijken ook.
Wij hebben helaas geen ruimte voor proeflessen.