Ga naar de inhoud

Sponsor een paard

De Hazelaar, een bijzondere manege

De Hazelaar is geen doorsnee rijvereniging. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het mogelijk maken van paardrijden voor kinderen en volwassenen met een beperking. Op de voet gevolgd door het streven de integratie tussen ruiters met en zonder beperking te bevorderen. Samen genieten van paarden en de paardensport maakt het plezier voor alle partijen groter. Dat geloven wij niet alleen, dat ervaren we dagelijks aan den lijve!

 

Geen winstoogmerk

De Hazelaar is een non-profitorganisatie.
Om paardrijden toegankelijk te houden voor alle ruiters, met of zonder beperking, is veel geld nodig. Wij steunen daarvoor grotendeels op sponsoren en donateurs. En op vele vrijwilligers die zich kosteloos inzetten voor onze manege.

 

Ons kapitaal, de paarden

Onze paarden en pony’s, in alle soorten en maten, vormen het hart van onze rijvereniging. Ze worden speciaal opgeleid voor het werk binnen een manege voor ruiters mét en zonder beperking. Alle Hazelaar- paarden en -pony’s hebben tijd en training nodig om zover te komen dat ze op een veilige manier kunnen worden ingezet in de lessen. Ze groeien in hun werk en blijven vaak lang bij ons. Hun kwaliteit van leven is voor ons van groot belang. Omdat ze zwaar belast worden, is er veel aan- dacht voor hun gezondheid. We zetten ze minder vaak in dan gebruikelijk is binnen maneges en minder lang in jaren. En ze mogen na hun werkzame leven genieten van een welverdiend pensioen.

 

Sponsor een paard

Zonder onze paarden en pony’s kunnen onze ruiters hun sport niet beoefenen. Zonder uw steun kunnen wij onze ruiters geen getrainde en gezonde paarden en pony’s aanbieden. Eén van de meest directe manieren om ons hierin te onder- steunen is het sponsoren van een paard. Voor € 1.750,- per jaar kunt u of uw organisatie een paard of pony financieel adopteren. Met dit bedrag worden de kosten gedekt voor de algemene verzorging, zoals: voer, hoefsmidbehandelingen en controles door veearts en paardentandarts. Als sponsor van een paard zal uw naam bij de foto van het paard een plekje krijgen binnen onze sponsorgalerij. We zien uw deelname graag tegemoet!

Voor vragen en aanmelding kunt u terecht op: sponsoring@manegedehazelaar.nl

Er zijn ook andere mogelijkheden tot sponsoring of schenking. Op de pagina sponsormogelijkheden is meer informatie te vinden.