Meteen naar de inhoud

Sponsoring

De Hazelaar is een non-profitorganisatie, wat betekent dat wij veel geld nodig hebben om het werk dat we doen te kunnen (blijven) realiseren. Onderhoud aan ons pand, verzorging van de paarden, aankoop van hulpmiddelen, organisatie en evenementen: voor alles zijn wij afhankelijk van steun. Dat kan op allerlei manieren: u kunt éénmalig doneren, maar ook Vriend van De Hazelaar worden. We zoeken namelijk altijd mensen die onze visie delen en zich net als wij willen inzetten voor ruiters met een beperking: met uw bijdrage van €25 per jaar voor particulieren of €250 per jaar voor organisaties kunnen we onze paarden aankopen, trainen en verzorgen, hulpmiddelen aanschaffen, ons pand onderhouden en onze instructrices betalen. Maar u kunt ook op een meer concrete manier bijdragen aan onze missie.

Wij danken de onderstaande donateurs en sponsors voor hun bijdrage aan de rijvereniging:


In de zomer van 2018 is ons dak vernieuwd. Dit is mogelijk gemaakt door:

   G. PH. Verhagen stichting http://www.verhagenstichting.nl/

   Van Leeuwen van Lignac stichting https://volkskracht.nl/Stichtingen/Van-Leeuwen-Van-Lignac-Stichting

   Stichting Job Dura fonds 
https://www.jobdurafonds.nl/

   FondsDBL https://www.fondsdbl.nl/Welkom

   St R’damse bond voor lichamelijke opvoeding

   St. Kinderfonds van Dusseldorp http://www.kinderfondsvandusseldorp.nl/

   Trustfonds HAR https://stichtingtrustfonds-har.nl/

   Fonds gehandicaptensport https://www.fondsgehandicaptensport.nl/

   Nedspice

Foldermateriaal

Onderstaande folders zijn beschikbaar op de rijvereniging. U kunt ze voor eigen gebruik ook afdrukken.

Even voorstellen

Sponsor een paard

Vrienden worden

Vrijwilliger worden

Sponsoring

De mogelijkheden ten aanzien van sponsoring zijn legio. En uiteraard is maatwerk mogelijk. Ten aanzien van alle sponsorvragen kunt u contact opnemen met het bestuur via: sponsoring@manegedehazelaar.nl of met de voorzitster Ester Haver Droeze – van Iersel via bestuur@manegedehazelaar.nl.

Donaties en schenkingen kunt u overmaken op rekeningnummer NL79 INGB 0005 1539 54 tnv Rijvereniging de Hazelaar. 
Voor het structureel ondersteunen van de rijvereniging en de gehandicaptensport kunt u gebruik maken van het machtingsformulier.

Vrienden van de Hazelaar 

Draagt u de gehandicapte paardensport een warm hart toe dan kunt u zich ook aansluiten bij de Vrienden van de Hazelaar. Op deze manier steunt u de manege. Uw bijdrage van minimaal € 25,=, of €250 per jaar voor organisaties, kunt u zelf overmaken of via de bijgevoegde machtiging incidenteel of structureel geven.

Sponsor een paard 

U kunt bijvoorbeeld één van onze manegepaarden of -pony’s sponsoren: zij vormen het kapitaal en het hart van onze manege en zijn vaak van onschatbare waarde voor onze ruiters. Bailey, Amigo, Daisy, Flip, Tebbe, Penotti: allemaal hebben ze liefde en aandacht nodig om te zorgen dat ze hun werk kunnen doen en onze ruiters op hun beurt ook liefde en aandacht kunnen geven. Voor een bedrag van €1.500 per jaar kunt u de algemene verzorging van één van onze paarden financieren: daarvan kunnen we bijvoorbeeld voer en gezondheidscontroles betalen en uw naam zal bij de foto van het paard komen te prijken. Maar om te zorgen dat er genoeg dieren zijn voor onze ruiters, kopen we ook regelmatig nieuwe paarden en pony’s en zij worden dan uitgebreid getraind om bereden te kunnen worden door onze mindervalide leden. Ook daarvoor kunnen we uw steun gebruiken. Tot slot willen we de paarden die niet langer door kunnen gaan graag een fijne oude dag geven: daarvoor hebben we het Paardenpensioenfonds en uw bijdrage daaraan is zeer welkom.

Sponsor een mindervalide ruiter

Ook onze mindervalide ruiters kunnen wel wat steun gebruiken. Zij hebben het niet altijd breed en de kosten voor contributie, zorgbegeleiding, vervoer en sportattributen lopen soms flink op en worden lang niet altijd gedekt door zorgbudgetten of vergoed door de verzekering. We willen niets liever dat deze kinderen net zoals valide ruiters en andere kinderen van sport kunnen genieten en daar kunt u ons met een bijdrage van €2.300 per jaar voor een periode van drie jaar bij helpen.

Formulier voor doorlopende machtiging sponsor

Bordsponsoring

Wilt u op de manege reclame maken voor uw onderneming? Dat kan: wij kunnen een reclamebord voor u ophangen in onze binnenbak voor €250 per jaar gedurende een periode van drie jaar. Extra naamsbekendheid krijgt u door gratis vermelding op onze website en in ons clubhuis. Let wel op: de kosten voor het maken van het reclamebord zijn voor uw rekening.

Combinaties van sponsormogelijkheden 

De bovenstaande vormen van sponsoring kunnen natuurlijk ook worden gecombineerd. Neemt u gerust contact op met één van de bestuursleden om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Wij hopen u als sponsor of donateur te mogen verwelkomen!!!

Schenkingen

Heeft u al eens aan een schenking gedacht? 
In een aantal gevallen is het schenken van gelden aan goede doelen aftrekbaar. 
De Hazelaar heeft een ANBI status, dit maakt schenkingen en donaties belastingtechnisch voordeliger.
Op de website van de belastingdienst (de Belastingdienst) vindt u meer informatie over de ANBI en SBBI–status en welke voordelen dit voor u oplevert.

Allianties 

HAR, Hippische Alliantie Rotterdam: Rijvereniging de Hazelaar maakt deel uit van het samenwerkingsverband tussen De Rotterdamsche Manege en het CHIO met als doel het bevorderen van de diepte, breedte en aangepaste ruitersport in de regio Rotterdam.