Manegedag vrijdag 31 januari

Komende vrijdag, 31 januari, zijn er weer veel basis- en middelbare scholen dicht vanwege een landelijke lerarenstaking. De Hazelaar wil er graag voor zorgen dat kinderen die dan niet naar school hoeven, toch iets leuks en nuttigs omhanden hebben en organiseert daarom met veel liefde en plezier een manegedag.

Ruiters zijn welkom van 10:00-16:00 voor tal van leuke activiteiten: denk aan leren poetsen en manen en staarten invlechten, stallen uitmesten, zelf rijden en leren longeren (een paard lekker laten bewegen zonder het te berijden). Daarnaast staaat er ook een knutselsessie op het programma.

De ruiters zullen worden begeleid door onze instructrice Anne Mieke Hordijk en ons bestuurslid Moniek Meijer, samen met een team van vertrouwde en ervaren vrijwilligers. Zij zullen ook zorgen voor drinken, een broodmaaltijd tussen de middag en voor een voorraad lekkers (fruit, koekjes en wat te snoepen).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Moniek: moniekjmmeijer@kpnmail.nl met daarin naam, leeftijd, dag en tijd van je rijles en eventuele allergieën voor eten of drinken. De kosten zijn €27,50 per persoon. Graag contant betalen bij aanvang van de dag. Pinnen is niet mogelijk.  Let op: vol = vol!