Paardenfan en op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Volgende week te koop: De Hazelaarkalender!

Zoek je nog een leuk cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom? Wij verkopen nu de  Hazelaar-verjaardagskalender. Al onze paarden hebben model gestaan en deze foto’s zijn verwerkt in een prachtige kalender. Deze kalender is te koop voor 12,50 Euro. 
 
De Kalender wordt nu gedrukt en ligt vanaf half volgende week op de manege klaar en kan contant of via een QR-code betaald worden. Ruiters en vrijwilligers kunnen dit voor of na hun les bij de instructrice doen. Ouders kunnen bij het hek doorgeven dat ze een kalender willen kopen en dan komt de instructrice even naar het hek toe.
Kom je niet zelf op de manege en wil je toch zo’n mooie kalender? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@manegedehazelaar.nl. We kunnen natuurlijk zorgen voor een onherkenbare verpakking ;).
 
De Hazelaar verjaardagskalender is met veel liefde gemaakt en de opbrengst is voor onze mooie manege. Van dit geld kunnen we binnenkort de zadelmaker weer laten komen, noodzakelijk om onze paarden lekker te laten lopen. Wil je ons helpen de kalender te verkopen? Graag, vraag je instructrice hoe dat werkt. 
 
Dus maak een paardenfan blij met deze kalender of vergeet zelf nooit meer een verjaardag en kom hem halen! We hebben de verjaardagen van de paarden er alvast voor je ingezet!