Steun De Hazelaar met de Grote Clubactie!

De Grote Clubactie is een tijdje geleden weer van start gegaan en wij hopen van harte dat u onze manege wilt helpen door loten te kopen!

Als je volle boekjes hebt kan je die inleveren bij de ingang in de doos op het tafeltje. Doe dat zo snel mogelijk, dan hebben we voldoende tijd om ze in te voeren en ze bij jouw totaal aantal op te tellen. Daar liggen ook nog extra lege boekjes en vanaf morgen liggen daar ook nog superloten.

Wat is een Superlot?
Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (=€ 120,-) direct naar onze vereniging. 

Wie zou een Superlot willen kopen?
Superloten worden voornamelijk verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, of aan bedrijven, winkels, bedenk het maar.
We hebben er 10 ter beschikking, dus neem er een mee als je denkt iemand gevonden te hebben die graag wil meedoen met een Superlot.

Maar je kan ook online superloten verkopen via deze link.

We gaan door met de verkoop van de papieren loten uit de boekjes tot 1 december. Lever ze dan direct in dan kunnen ze nog op tijd verwerkt worden. De online verkoop gaat door tot 8 december.

Wat is de online stand van zaken:
Meest verkochte online loten: Yara Kuitert met 27 stuks
Tweede plaats: Elif Sel met 25 stuks
Derde plaats: Linde Kuitert met 17 stuks
Super gedaan dames!

Let op! Dit is de online verkoop. Er zijn nog geen boekjes geteld, dus er is nog volop kans om hoog te eindigen.

De instructrices hebben leuke prijzen bedacht voor de 3 hoogste scores. Wat het is houden we nog even voor ons.

Online verkoop kan iedereen doen via onze lotenpagina of de Superlotenpagina.

Een lot heeft u al voor maar €3,00 – u kunt tot vijf loten in één keer kopen – en tachtig procent (80%) van elk verkocht lot via onze pagina is voor de Hazelaar. De trekking is op woensdag 9 december. Ons spaardoel is een bedrag van €3.000: daarmee hopen we een fijn nieuw paard op onze manege te mogen verwelkomen! Via deze link kunt u een lot kopen: deel het vooral ook op uw social media-kanalen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!