Vacatures: wij zoeken een voorzitter, sponsorwerver en vrijwilligerscoördinator

De Hazelaar is altijd in beweging, en ons team dus ook: momenteel hebben we drie openstaande vacatures die we graag met u willen delen. Bent of kent u de persoon die we zoeken? Neem dan vooral contact op!

Voorzitter gezocht!

De termijn van onze onovertroffen voorzitter Ester Haver Droeze zit er alweer bijna op na drie jaar. Zij treedt af als voorzitter op de Algemene Ledenvergadering van april 2021 en stelt zich helaas niet herkiesbaar voor een volgende periode. Een vereniging en bestuur zonder voorzitter kan natuurlijk niet, dus daarom zoeken wij een nieuwe voorzitter.

Deze kan zich vanuit het bestuur kandidaat stellen, maar uiteraard ook vanuit de vereniging. Heb jij talent en ambitie om onze vereniging verder te helpen de komende tijd? Ben jij degene die helpt om de nieuwe weg die we ingaan verder vorm te geven? Grijp je kans en stel je kandidaat.

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kun je contact opnemen: bestuur@manegedehazelaar.nl

Sponsorwerver gezocht!

Wij zoeken een enthousiaste medewerker om mee te helpen met de sponsoring voor de Hazelaar. Tot nu toe zat de sponsorwerving in de portefeuille van de voorzitter, maar het is duidelijk geworden dat dit, naast alle andere taken, een te grote portefeuille is. Daarom willen wij de sponsorwerving loskoppelen en hier iemand voor zoeken.

Dat mag een bestuurslid zijn, maar hoeft niet per se. De sponsorwerver kan bijvoorbeeld ook gekoppeld worden aan een bestuurslid. Je zult bij de start meerdere uren in de week nodig hebben om de relatie op te bouwen en de materie in de vingers te krijgen. Heb je eenmaal inzicht in de fondsen en de contactpersonen, dan ga je ontdekken hoe je een goede relatie opbouwt met de geschikte fondsen en wordt het een tweede natuur. Je kunt dan met behulp van de sponsorgelden mooie projecten realiseren voor onze Rijvereniging: een belangrijke functie dus, aangezien de Hazelaar op alleen de contributie niet kan draaien!

De huidige sponsorwerver, Ester Haver Droeze, zal de opvolger inwerken aan de hand van bestaande overzichten van mogelijke sponsoren, voorbeeldbrieven en andere nuttige zaken.

Vrijwilligerscoördinator gezocht!

Sinds het vertrek van Edwin als bestuurslid, die de vrijwilligerscoördinatie in portefeuille had, hebben we behoefte aan iemand die deze taken over wil nemen. Onze vrijwilligers zijn van groot belang voor onze vereniging Zij helpen ons immers met diverse werkzaamheden op stal en zijn ook heel belangrijk bij de begeleiding van onze mindervalide ruiters.

Wat doet een vrijwilligerscoördinator?

  • Zorgen voor een zorgvuldige en volledige administratie van onze vrijwilligers;
  • Werven van vrijwilligers met gebruikmaking van onder andere onze (social) media;
  • Samen met onze instructie zorgen voor training en instructie van de vrijwilligers;
  • Bijhouden van de inzet en roostering van de vrijwilligers;
  • Administratie en bijhouden van de VOG’s;
  • Organiseren van activiteiten voor de binding en betrokkenheid van onze vrijwilligers.

Het lijkt een hele lijst, maar laat je daar niet door afschrikken. Heel veel staat al kant en klaar.
We zoeken iemand die alles bij gaat houden en waar nodig gaat bijwerken of uitbreiden.
Je kunt je ideeën altijd kwijt bij het bestuur.

Wil je meer info, neem dan contact op, dan bespreken we hoe jij ons verder kunt helpen! 

bestuur@managedehazelaar.nl
of
communicatie@manegedehazelaar.nl