Volgt u ons al op sociale media?

Juist in deze bijzondere en onzekere tijden vinden wij het als manege belangrijk om verbinding te blijven maken, om in contact te blijven. We willen er graag voor kunnen blijven zorgen dat u als betrokkene – of dat nou is als vrijwilliger, sponsor, ruiter of ouder/begeleider – op de hoogte kunt blijven van onze paarden en onze activiteiten, ook nu we noodgedwongen gesloten zijn.

Een paar maanden geleden zijn wij begonnen met het serieuzer opzetten en bijhouden van onze sociale media-kanalen. We probeerden altijd al om onze website bij te houden met nieuws, net zoals we dat via onze nieuwsbrief doen, maar nu zorgen we er actief voor dat alle belangrijke nieuwsberichten ook (en vooral) op onze website komen, zodat ook degenen die de nieuwsbrief niet ontvangen op de hoogte zijn van alles wat we graag willen delen.

Daarnaast zijn we nu ook zeer actief op drie verschillende kanalen: Facebook, Instagram en YouTube. We vonden het altijd al leuk om achter de schermen-kiekjes te laten zien van de paarden en het reilen en zeilen, maar nu in deze gekke periode doen we dat extra graag! Zo maken onze instructrices momenteel regelmatig een vlog over wat er nu op de manege gebeurt en maken onze vrijwilligers veel foto’s van de paarden die we dan weer met jullie delen. Zo is iedereen er toch een beetje bij en hoeven de paarden zich ook niet te vervelen.

Volgt u ons al?

Wilt u iets posten over onze manege om zo op uw beurt óns op de hoogte te houden? Gebruik dan de hashtag #manegedehazelaar!