Ga naar de inhoud

Paardenpensioenfonds

Draagt u onze paarden ook een warm hart toe?

De Hazelaar maakt werk van een pensioenvoorziening voor onze uitgewerkte paarden en pony’s. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Door de inzet van deskundige en betrokken instructeurs en een leger aan vrijwilligers leveren wij op maat gesneden paardrijlessen aan vele ruiters met en zonder beperking van alle leeftijden.

Onze paarden zijn hiervoor onmisbaar. Hun aanwezigheid lijkt zo vanzelfsprekend en toch zijn ze allemaal op een bepaald moment uitgewerkt. Als het zover is en ze zijn niet langer inzetbaar op onze manege is het beter dat we van zo’n paard of pony afscheid nemen. De vrijgekomen plek kan dan worden ingenomen door een nieuw Hazelaarpaard.

Een goed pensioen gunnen we ze dan waarschijnlijk allemaal!

Paarden en pony’s, die niet meer geschikt zijn voor het zware werk op De Hazelaar, kunnen vaak nog wel een plezierig leven leiden als ze niet langer belast worden. Na zich het grootste deel van hun leven te hebben ingezet voor onze ruiters willen wij hen daarom op een geschikte locatie laten genieten van hun welverdiende rust.

Maar een paardenpensioen kost veel geld. Tussen de €125,- en €300,- per maand per paard. Door middel van een Paardenpensioenfonds willen we dit realiseren, een fonds dat wordt gevuld door vaste bijdragen en eenmalige donaties.

Ook u kunt deelnemen aan dit fonds.

Vanaf €2,50 per maand, de prijs van een kop koffie, kunt u het Paardenpensioenfonds mogelijk maken!

Bij deelname van minstens 200 mensen die maandelijks €2,50 bijdragen kunnen twee paarden/pony’s een jaar met pensioen. Leden, medewerkers, vrijwilligers, donateurs, sponsoren, maar ook vrienden en bekenden die de paarden- en gehandicaptensport een warm hart toe dragen kunnen meedoen.

U kunt hier de machtiging downloaden, die u ingevuld weer kunt inleveren bij een instructeur of bestuurslid. Ook kunt u hem sturen naar de postbus van De Hazelaar, of ingescand naar penningmeester@manegedehazelaar.nl.

Ook eenmalige bijdrages zijn van harte welkom op bovenstaand bankrekeningnummer van Rijvereniging ‘De Hazelaar’, onder vermelding van ‘Paardenpensioenfonds’.

We verwelkomen uw deelname!

Paardenpensioenfonds SEPA machtiging en voorwaarden

Paardenpensioenfonds opzegformulier

Paarden Pensioenfonds Wervingsflyer