Meteen naar de inhoud

Sponsoring

Wij danken de sponsors die de renovatie van het dak mogelijk gemaakt hebben:

G. PH. Verhagen stichting

Stichting Job Dura fonds 

FondsDBL

St R’damse bond voor lichamelijke opvoeding

St. Kinderfonds van Dusseldorp

Trustfonds HAR

Fonds gehandicaptensport

Nedspice 

Een manege kost veel geld, tijd en inspanning. Een aangepaste manege al helemaal. De Hazelaar krijgt geen subsidie en daarom is fondsenwerving en sponsoring hard nodig om het voortbestaan van de rijvereniging te kunnen garanderen.Wij danken de onderstaande donateurs voor hun bijdrage aan de rijvereniging:


ACB
Blok’s Paperwork
Breman Berkel
Dr. C.J. Vaillant Fonds
Fonds DBL 
Fonds Timmermans
Forecast Consultancy
HAR
ING
Johan Cruyff Foundation
Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Pieter de Joode Stichting
PQR fonds
Quota International Nederland
Rotary Hillegersberg
Soroptimisten Rotterdam
Stichting Old Grand Dad Club Nederland
Stichting Opstap
Stichting Physico
Stichting Sala Kuchikuchi
Stichting Stad Rotterdam

Foldermateriaal
 

Onderstaande folders zijn beschikbaar op de rijvereniging. U kunt ze voor eigen gebruik ook afdrukken.

Even voorstellen

Sponsor een paard

Vrienden worden?

Vrijwilliger worden?


Sponsoring

De mogelijkheden ten aanzien van sponsoring zijn legio. En uiteraard is maatwerk mogelijk. Ten aanzien van alle sponsorvragen kunt u contact opnemen met het bestuur via: sponsoring@manegedehazelaar.nl of met de voorzitster Ester Haver Droeze – van Iersel via bestuur@manegedehazelaar.nl.
Donaties en schenkingen kunt u overmaken op rekeningnummer NL79 INGB 0005 1539 54 tnv Rijvereniging de Hazelaar.
Voor het structureel ondersteunen van de rijvereniging en de gehandicaptensport kunt u gebruik maken van het machtingsformulier.

 
Vrienden van de Hazelaar

Draagt u de gehandicapte paardensport een warm hart toe dan kunt u zich ook aansluiten bij de Vrienden van de Hazelaar. Op deze manier steunt u de manege. Uw bijdrage van minimaal € 25,= kunt u zelf overmaken of via de bijgevoegde machtiging incidenteel of structureel geven.

 
Sponsor een paard

De Hazelaar maakt gebruik van paarden die geschikt zijn voor de mindervalide  en valide ruiters. Het inrijden van paarden om ze voor de mindervalide ruiters geschikt te maken duurt vaak langer en de belasting van de paarden is zwaarder. Voor de rijvereniging leidt dit tot hogere kosten. Bedrijven, serviceclubs of particulieren kunnen de manege steunen door het sponsoren van een paard voor  € 1.500,= per jaar. Meerjarige sponsoring en het sponsoren van meerdere paarden is natuurlijk ook mogelijk.

 
Sponsor een mindervalide ruiter
 

De mindervalide ruiters rijden met veel plezier op de manege. Om dit mogelijk te maken zijn er vrijwilligers, begeleiders en is er vervoer nodig. Dit leidt tot extra kosten en daarbovenop de krimpende zorg budgetten wordt het steeds lastiger om gehandicapten van de paardensport te laten genieten. Voor een jaarbedrag van € 2.300,= maakt u het mogelijk om de lessen voor de mindervalide ruiters te continueren. Om de continuïteit voor de ruiter te garanderen is de minimale duur voor deze steun 3 jaar.

Formulier voor doorlopende machtiging sponsor 
 

 
Reclameborden
 

Het is ook mogelijk om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven door middel van een reclamebord in de binnenbak. Bordsponsoring kost u € 250,- per jaar. U kunt zelf het reclamebord (afmeting h x b cm) aanleveren of wij verzorgen dat voor u. De kosten van het maken van het bord zijn voor uw rekening. De minimale duur voor bordsponsoring bedraagt 3 jaar. Om uw bedrijfsexposure extra te vergroten wordt uw bedrijfsnaam eveneens vermeld in het clubhuis en op onze website.

 
Combinaties van sponsormogelijkheden
  

De bovenstaande vormen van sponsoring kunnen natuurlijk ook worden gecombineerd. Neemt u gerust contact op met één van de bestuursleden om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Wij hopen u als sponsor of donateur te mogen verwelkomen!!!

 
Schenkingen
 

Heeft u al eens aan een schenking gedacht?
In een aantal gevallen is het schenken van gelden aan goede doelen aftrekbaar.
Op dit moment zijn we bezig om een ANBI status voor de Hazelaar aan te vragen.
Op de website van de belastingdienst (de Belastingdienst) vindt u meer informatie over de ANBI en SBBI–status en welke voordelen dit voor u oplevert.

 
Allianties
 

HAR, Hippische Alliantie Rotterdam: Rijvereniging de Hazelaar maakt deel uit van het samenwerkingsverband tussen De Rotterdamsche Manege en het CHIO met als doel het bevorderen van de diepte, breedte en aangepaste ruitersport in de regio Rotterdam.